A masszázs jótékony hatásai

romb34b
tr9b
romb34b

A rendszeres masszázsnak nagyon sok pozitív élettani hatása van, melyek az élet különböző területein akár kamatoztatni is tudunk.

Amellett, hogy felfrissíti a testet, lazítja a feszes izmokat és nyugtatja az idegrendszert. Ezáltal nő a teljesítőképesség, megszűnik a fáradékonyság, fokozódik az immunrendszer hatékonysága, és ellenállóbbak leszünk a minket ért stresszorokkal szemben. A legtöbb ember valamilyen fájdalom vagy zsibbadás miatt keresi fel masszőrét. A legjobb esetben pontos állapotfelmérést követően célzottan tud segíteni a szakember. A masszázs hatására frissül a vérkeringés, fokozódik a paraszimpatikus idegrendszer működése.

Javul az alvás minősége, ezáltal további életterületek harmonizálódnak. Tűrőképességünk határa tolódik, állóképességünk növekszik. A rendszeres masszázs tartósan stressz csökkentő, ezáltal minden életterületet pozitíven változik.

A masszázs hatására fokozódik a hajszálerek áteresztő képessége, kitágulnak, nő az oxigénfelvétel és az anyagcsere a sejtekben. A bőr megújul, rugalmasabb lesz, csökken a ráncosság, helyre áll a nedvességtartalma.

Energetikai hatása egyedülálló. A testet behálózó meridián rendszer megfelelő masszázs révén befolyásolható, az energiaáramlás harmonizálható, a blokkok megszüntethetők. A krónikus és akut fájdalmak esetében is hatékony az akupresszúrás pontok stimulálásán keresztül. Az öngyógyító energia aktiválódik, javul a közérzet, életerősnek érezzük magunkat.

A Balance & Motion-ban úgy alakítottuk ki a szolgáltatások körét, hogy mindenki megtalálja a számára a legmegfelelőbbet.
Vannak probléma megoldó kezeléseink, és vannak egészség megőrző, fenntartó, relaxációt biztosító masszázsaink. Ha bizonytalan vagy a választásban hogy mire van épp szükséged, keress bátran tanácsért telefonon, vagy írj üzenetet.